Monday, July 27, 2009

.::selamat ulang tahun sayang::.

26 julai...genap umo aku 23 tahun...getting old and older..huhu..tutup mate bukak mate, kejap je usia da bertambah lagik setahun..macam tak percaye..tp takpe..usia hanya sekadar nombor..papepon, hidup mesti diteruskan..

so bertambahnya usia ni, aku harap sgt aku pon akan jd lebih matang, lebih bijak, lebih baik dari dulu..harapan aku moga segala angan2 indah aku akan jadik kenyataan...

thanks 2 all my famili members n friends for the lovely wishes...amin..amin..amin!!!its really touching.. :D

thanks also kat sesape yg bagi adiah kat aku..hehe..da tua pon dpt adiah lagik..mmg best giler...

so semalam kami tiga sekawan yg mmg kamcing ni p mid valley to celebrate my birthday!!!!yeehaaa!


suke, teharu, nk nangis, dll lagik rase ada..

smpai je kat mid around kul12.30 terus p beli tiket wayang..decide nk tgk cite the lost of the land..mmg lawak cite nih..aku suke watak 'chaka' yg klaka and mengong tu..dia je yg byk idupkan suasana...we'ol tgk kul3..sbb kul 1nyer show sume tinggal tmpt duduk yg depan skali tu..maun mendongak kalu beli gak..so aku takmo..sakit tengkuk nnt..sementara nk tunggu kul3 tu, kitorg p mkn dlu @ nando's.. sponsor by kazira, my luvly buddy..thanks bam! makanan auto jdik sedap bile ko yg blanje..hahaha

bleh tak kalu korang adiahkan aku patung yg kat atas tu??comel rite?dan beso giler..leh buat tilam..

lepas mkn kat nando's, da tak tau nk p mane..jenjln je la..pusing2 mid tu smpai kaki letih..sume takde idea nk g mane..balik2 ckp, 'folow birthday girl je'..huhu sabo je la aku..nasib baik besday aku, so aku tak leh marah..kekeke..

pas abis je tgk wayang, terus gerak p kat secret recipe..pekene kek la, apo laie..kali ni kek disponsor sepenuhnyer oleh wan, kwn baik aku!thanks wan.. suke giler kat choc indulgence n orange apricot slushie tu..so lah yummy!!!nk lagik buleh??


puas suda jenjln kat mid valley, diorang kene anto aku blik putrajaya pulak..hehe..mmg layanan 1st class la korg bg kat aku aritu eh..ni yg bt aku tambah sayang nih.. :D erm kalu aku rajin aku update pasal jenjalan kat putrajaya pulak n kisah klaka time kat mid valley...huh, wan, jgn dok keje gelakkan aku jerk!!!

..SELAMAT HARI LAHIR, ZURA..

amaran keras: korang jgn kate tu pakwe aku eh!!im warning u!!

1 cOmmEnt:

[ Ewan The Lagend ] said...

salam..
mmg dah besor panjang pon ko!
ape2 pun thank's gak kuar ngan aku..
bile kite kamcing ea? blasah je la... janji rock... aku pon suka watak 'chaka' tu. mmg biol...
ape2 pun tQ. tak sabar nak tunggu next trip. tapi yg best bulan 2 kot. 2 in 1 trip. hak3...

p/s : amaran lembut... tak dapat nak halang kalau orang nak pikir. hak3.. gurau je... :P