Thursday, January 24, 2008

.::mAlUnyEr!!::.

aiya!!arini aku MALU sesgt..al kisahnyer bermula..aku dok sibuk mendail no tpon lect tuk tnye psl meeting tetibe lak aku tringat nk tpon kak nurul kat akademik nk mintak die tlg print out timetable sume lect under aku...tp aku tak tau no smbgn die...so aku pon p la mnjerit kat kak iela yg sibuk dok beborak ngn wawa...dr jauh aku jerit:

"kak, kak nurul bape RINGGIT???!!!"

RINGGIT???

adehhh..aku tsasul sbb time tu aku tgh memikirkn ringgit..langsung la time aku nk tnye tu tsebut lak ringgit..hampeh tol!!!yg sebenar aku nk tnye,:

"kak, bape ye no smbgn kak nurul akademik?"

huh mati aku kene gelak ngn sume staf yg seofis ngn aku nih!!malu seyyyy......smpai kuarla air mate aku sbb tlebih gelak!

smpai saat ni diorg dok ejek aku dgn menyebut RINGGIT!!

jg la korang kalu korang lak yg tsasul...aku akan bls!!gagagagaga

1 cOmmEnt:

beep_aya said...

kak jura...kak jura...
cm ne ley tersalah sebut lak neh...
klaka kwot...
asek pk wet la 2 ea...
mcm2..
jnji akak dpt la bape ringgit 2 ea...=p