Tuesday, May 5, 2009

.::trip MUAR - MELAKA part 1::.


pelik bin ajaib bila cuti panjang aku tak blik ke kg.. sume tertanya-tanya.. benarkah ini semua?? haha ye!! kali ni cuti 3 ari.. termasuk cuti ari buruh but i make a decision, takyah la blik kg minggu ni demi kengkawan... but im owez remind myself, famili come first... huhu.. sedey plak bila sorang2 famili aku tanye, ateh blik kg tak???

mak, abah n adik badik ku, i promise..minggu dpn ateh blik eh!!!

minggu ni tak blik kg bersebab... sebab eh nk konvoi p kenduri kawin sorang staf utm nih.. nasib baik aku kenal, kalu tak kenal aku tak gi.. hehe.. so aku mmg suke jenjalan reramai cenggini.. mmg la meronta2 aku nk ikut..fuh, meronta2 tu!!haha... tp ati aku lagik meronta2 nk blik kg... aiya!!!

mcm biasa, kalu naik kete aku mmg suke dok depan.. so aku naik kete ngn mamat nih... amin namenye... jejaka yg comel.. haha.. ni aku bodek ke hape nih?? comel bukan sebarang comel, dia bawak kete smpai kering la darah aku ni.. kaki aku ni plak dok sakan tekan brek yg hanya la ilusi tu.. adehhh!! boleh kene heart attack aku ngn budak amin nih!

mata aku dok keje jeling tgk meter kete tu je.. 110, 140, 150, 160, 170.... hu mang ai!!! tak bleh lagik laju ke amin??

'amin, amin.. slow le skit' ... tp dia bt bodo je... :((

alhamdulillah.. pegi dan balik dgn selamat... adekah lepas ni aku akan naik dgn amin lagik??


aku suke gmbo atas nih.. gayanya mcm nk makan cameraman tu jerk!hahaha... time ni benti bekpes jap kat r&r nilai.. lapo weh.. sbb bebudak ni la, janji awal sblm kul9 mesti da kumpul.. tappiiiiiiii... itu sume jnji sahaja! yg kepale eh pon lambat.. smpai last skali.. hadoi ai.. nk luku je rasenye diorg nih!

sampai je kat umah pengantin, time tu sharp je kompang dimainkan.. macam nk menyambut kitorang smpai je plak.. huhu pengantin br je bersanding.. kat johor ni diorg bt tarian zapin.... aku mls la plak nk upload gmbo bebudak tengah nari2 tu.. tlupa la.. ni nk upload lain mcm mls jer.. comei je bebudak tuh nari.. :)

alhamdulillah..kenyang suda..

comei enggak aku ngn buddy aku nih? =p 3 ari aku dok ngn dia.. rindu eh nk borak2... smpai sebelum tido pon leh borak2 gelak2 lagik.. nasib baik time da tido tak borak.. naye!!!

mentang2 r aku tinggi, korang sume nk dok dpn... last-last aku kat belakang npk pale skit je.. sedih tol la..!!!

footnote: korang, kalu g memane nnt roger2 aku eh.. aku nk follow.. =D trip ke melaka menyusul nnt yea...

6 cOmmEnt:

Wawa_Nadwa said...

wah3!
cepat update.

muke kite yg kt rnr tu cam lapo benoo.
wakakkaka!
cis! tak ske.
=P

.::c!kzUrA::. said...

wawa:

ala..
aku kekadang je update cpt..
tp slalunye lmbt je..

hahha...ko tak suke???
tp aku suke.. :p

[ Ewan The Lagend ] said...

hak....
korang tak suka?
aku pun suke.
tu la baru gamabar realiti.
tanpe sebarang cover mengaver...
peace no war.
take care all of you....

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

erm tau takpe..
mmg real wehh..
comel wat kitorg..
kekeke
gile prasan!!
:p

Anonymous said...

elehh..meter kat keta amin tu tipu..170 dier baru 70..wawawawa..
sebab aku nek ngan sarjan leh kejo..huhuhu..
masak aku kalu amin tau aku kutuk keta die..

BeMiE said...

ni muo kat mana ni.. kg apa? heheh