Monday, July 6, 2009

.::jejak kasih::.

Assalamualaikum...

sekian lame aku da tak update blog..rasa rindu plak..tapi jari jemari ni malas sangat rasanya mau menaip...tapi yg peliknya, chatting boleh pulak tu..ishhh tak paham tol aku..hahaha...otak pulak malas nak memikirkan baris-baris ayat utk dijadikan sebuah cerita..so ni lah hasilnya, bersawang akunye blog!

tiap-tiap hari aku jenguk blog kengkwn..cume aku tak tinggalkan jejak je..biarlah..asalkan aku tau ape perkembangan korang, sudah la..


aku kat tempat baru ni, tak tau nk ckp..kadang-kadang rase seronok kekadang bosan yg teramat sgt plak..ye la, kat bahagian ni kebanyakkan org keluar utk operasi..sunyi sepi je kat opis ni..kalu ade orang pon, memasing sibuk dlm bilik memasing..

nk masuk opis kene ade pas khas..org dpartment ni tak leh msuk dpartment tu..cmtu lah sebaliknya...everything here byk yg rahsia..stiap kali nk kuar dr bilik sendiri even nk g toilet pon kene kunci bilik..wahahaha..lotih tol la den!

disebabkan si wawa nih asyikk je nk tau pasal bilik aku..so aku post le kat sini..kang kempunan kang..kene baham dek batu lak kang..tak sampai ati aku..hahaha

bilik aku ni diapit oleh dua bilik bos...sebelah kiri bilik bos aku, sebelah kanan bilik bos lagik sorang...tp aku tak le jaga dedua cam kat utm dulu..bilik aku ni ade link ngn bilik bos..kalu nk ngular tak leh ler..kang tetibe bos masuk bilik kang..hah, kantoi!!! :p

kat sini syok pasal bilik dpt sorang 1..so ade la privacy nyer...bilik aku ni takde la beso sgt pon..tp so lah selesa..juz kosong lagik tnpa kabinet sbb aku br je pindah sini..

meja PA kat sini yg paling beso adelah meja aku..PA dato' pon kalah..huhu..

dah..aku tak tau nk cite ape lagik...kekeringan idea lah..

footnote:nih gmbo aku..pengubat rindu tuk korang..hehe..chiaw...

5 cOmmEnt:

Luth Textile said...

adoi.. ni sprm ek...
dasat2..
mmg perahsia..

Wawa_Nadwa said...

akhirnye..
dpt jgk tgk opis baru ko..
besooo nye bilik ko ekk??

psst psstt.
bos ko laki ke pompuan??!
bahaya dok bilik cam gitu.
hahahhah!
=P

.::c!kzUrA::. said...

luth textile:

yup..sume kat sini rahsie2 blaka.. :D

.::c!kzUrA::. said...

wawaNadwa:

hehe..aku takmo ko kempunan je..
haah agak beso la bilik aku nih..
selese...meh pindah sini meh.. :p

bos laki ler..
chinese..kekeke..
bos aku baik gilerrrr...
kalu aku nk kuar g memane ckp je..
msti dia ckp, ok!
tp aku lak yg tak smpai ati nk kuar..
tak byk kerenah..
jrg bg keje kat aku..huhu...
kekdg rase cm aku lak bos!wahaha

[ Ewan The Lagend ] said...

BOs...
Nak g toilet jap.
ade signboard tak?
huhuhuhu