Monday, July 27, 2009

.::toilet and lift::.

korang dpt tak bezakan mane satu simbol tuk toilet dan mane satu simbol tuk lift??

aku pon tak tau ape la kene aku ari ahad lepas..agaknyer da tua kot..leh lak aku tersilap pandang yg simbol tuk lift tu nampak cam simbol tuk toilet je..

sebelum tgk cite the land of the lost aritu, cadangnyer sume nk g toilet...aku pon terpandang la simbol lift tu tp dlm pale hotak ni juz cakap tu ler toilet..so laju je kaki ni melangkah..wan n zira pon follow je la..smpai je kat sane tu, aku dok sakan cari toilet, kengkawan aku pon dok tinjau2...yg ade kat tepi tu juz lift...but im still searching tau.. last-last, wan sound aku, ade ke toilet kat situ..aku pon konfiden je ckp..ade la tu simbol dia..smbil nunjuk simbol yg trgantung kat atas tu..

lalu wan pon dengan suke hatinyer gelakkan aku!!!tu simbol LIFT ler cik adikkkkkkkk!!!!!!

waaaa...malu giler!!!!!!

huh..camne aku leh tak prasan nih..melampau betul...hahahahaha..mai gelak ramai-ramai!

pehtu bila da jmpe toilet yg sebenar, memasing masuk ler melepaskan hajat memasing..lps sudah tu, aku pon dok tunggu la zira kat toilet tu..rupe-rupenye dia da kuar dulu..tunggu aku kat luar..aku ni yea yea je tunggu dia kat dlm toilet tu berjoman-joman..apola budak ni buek lamo bona smpai tak kuar-kuar..wan tipon pon aku ckp ler, aku still lagik dlm toilet..

tetibe lak aku npk kat pintu msuk toilet tu zira..hahahahahaha..lagik skali gua malu!!!cisss...yg ko kuar dlu tu pasai pa..haa, kan tak pepasal, sorang tunggu kat dlm sorg tunggu kat luar..ish cm pak pandir tol rase eh..

1 cOmmEnt:

[ Ewan The Lagend ] said...

hak4...
gelakkan die..
nasib bek tak masuk lif buang hajat.
hak3..
biase la, dah tua kan... ahak's...
ape2 pun mmg best jalan ngan korang...