Wednesday, October 15, 2008

.::aiya!!ape yg aku merapu nieh??::.

huiii..tajuk pon ntah ape2 ntahkan..hiks!!mmg aku tgh merapu la ni..arini dsebabkan tak bape nk bz..so aku pon wat la ulangkaji kat blog aku nieh..aku bc dr mule aku stat beblogging dl smpai la yg aku br pos...mak oi..ntah ape2 ntah cite yg aku merepek kerepek kan kat blog nih..aiya!!!pening pale aku...hahaha...

p/s: moga bos ku cpt sembuh n kembali btugas...amin!! :)

5 cOmmEnt:

Life huh... said...

Thanks kerana meluangkan masa ziarah blog saya. Just nak bertanya, kita kenal ke? Have a gud day!

kazira kiutes said...

same la den..
mmg merapu je..
tapi xkan nak buat blog politik plak..
kalah calon rombau kang...

padelkopak said...

alah merapu-rapu nih biasak la!!

gua pon merapu gak kekadang...

padelkopak said...

alah biasa la merapu2 nih!!
gua pon slalu jer merapu dlm blog...hehe...

.::c!kzUrA::. said...

hehe..tu la...asyik mrapu je.. :p