Wednesday, March 11, 2009

.::lepak2 @ yayasan selangor::.

memang menjadi kebiasaan aku kalu zira keje mesti aku follow, kalu aku keje lak mesti zira follow..bukannye ape, juz 2 make sure satu sama lain selamat..kang jalan sensorang kang papehal jadi kan susah..da la ondaway kitorang slalu g keje tu byk kes..ishhh..moga dijauhkan lah!

zira kene duty kat yayasan..kalu duty kat sini serupa cam tak duty je, sebab ade la sekor dua je student yg datang kat kaunter..mmg kalu dpt keje kat sini, dikira satu bonus lah..leh je dok goyang-goyang kaki..kalu kat kaunter space nak bernafas pon tak bleh..ade je student..ishh korang ni..ntah ape yg bestnye ntah naik kat kaunter space tu..tak paham betulla..

tengok tu..betapa senang hatinya kawan ku ini..membazir tol duit utm upah korang nih..hahahaha..argghhh bosan tahap dewa kalu dok kat sini..sejuk eh ya amat plak tu..

takde orang kan?so aku pon sakan la posing memosing nih..sonok!!!si wan tu sabau je la ngn pangai aku nih..dok keje gelakkan aku jer..kamu ni mengganggu konsentrasi aku nk bergambar je la... :p

ni muka orang-orang yang takde keje..hehehehe...

footnote: zira, ingatkah kau pada kenangan petang tu time kite tahan teksi?gagaga... :p

6 cOmmEnt:

[ Ewan The Lagend ] said...

hak3...
mmg posing giler ko kat yayasan tu ea...
mesti ade mamat mane tah yg gelak2 masa tu kan? kan? kan? ha5...
kenagan korang tahan teksi? aku rase macam ade je watak aku dalam kenangan tu ea...
hak3...
nanti aku beli moto yg ade bakul kat tepi... bleh tumpang...
he5...

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

ngko la mamat tu...takde mamat lain dah..untung ko weh, org lain tak leh tgk aku posing.. :p

haa ko mmg ade dlm kenangan time tunggu teksi tu..tp ade yg lagik best dr tu..zira msti tak leh lupe..keh keh..

[ Ewan The Lagend ] said...

huhuhuhuhu...
ye ke ade kenagan len?
cite la sket...
sket jer....
ha, zira tu takde blog atau YM ker?
kawan ko kan kawanku jua...
he5...

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

erm nnt aku cite kat dlm ym..

SULTANdiblogBETA said...

haha...
beta xsmpt nk bgembira mcm anda sume...dpt g yayasan skali je...dgn zul..pastu nek tgkt13 men PS2..hak3

.::c!kzUrA::. said...

sultandiblogbeta:

huhu..kire orait la tu tuanku..dapat gak rase skali..

*wah, minggu ni aku keje lagik kat yayasan..tp minggu ni last aku keje :(