Monday, March 16, 2009

.::tetibe p ikut orang, celebrate birthday::.

bagaikan tetamu yg tak diundang aku p join besday party aritu..lupe da tarikh..kalu tak silap 28 feb..fuhh, lame giler, br update arini..ni pon aku curik-curik masa yg ade je..konon-kononnyer release tension jap selepas seharian aku wat keje..heh heh..

balik je lepas khidmat nasihat space aritu, tetibe lak k.nuyui n abg faisal ajak ikut diorg..gagaga segan!!tp follow gak..kat bukit jalil..

comei giler syauqina pakai topi tuh..geram aku tengok..so suwiit! cam rase aku pon nk pakai gak..mesti lagik comei..kah kah.. :p

syauqina keje dok melantak betik je..menda lain dia takmo makan..bila ibunya tarik je dr mulut dia, dia mengamuk..fuhh budak nih, lain mcm pesen eh..best sgt ke betik kat umah org tu??lalu bapaknya pon bjanji la, "kalu jmpe betik nnt ayah belikan eh".

sukanya ati dia...erm pasni ntah bila la aunty jura leh jumpa syauqina lagik :(( mesti kamu lupa kat aunty nnt...

tengok tu..dok sakan makan betik lagik..aku nk amik gambo pon dia tak dulik..

menu aritu mmg best...ayam dia best..tp time kitorg pegi tu, memasing da full sebab mkn time keje td..so jamah skit-skit jer..amik syarat orang kampung kate..

buddy ku yg sentiase di sisi..chewah...ala nnt aku mesti rindu kat ko bam!!! :(

lepas da siap mkn, ,kitorang plan lak pegi shopping kat tesco ampang..weeehhaaa...jalan lagik :D ujan lebat tidak dipedulikan..

footnote: bl la lagik nk rerayau ngn korg sume ek? :((

6 cOmmEnt:

[ Ewan The Lagend ] said...

hu5...
hepy birthday to me...
birthday aku pun best per?
SPACE n KST bwk jalan2 kat PD...
macam2 kenangan yg aku taknak lupe.
lebih2 lagi kat boat.
boat ape ea...
lupe la...
kalau ingat gtau aku ea...

**P/s : budak kecik tu suke makan betik ea? mesti terikut2 cite papaya. tapi versi gadis... krim salam kat akak nurul ea. say TQ sbb pulangkan bola. pnjng plak komen kan... :P

.::c!kzUrA::. said...

erm besday ko la yg paling meriah kan..ish3!!!

meh aku ingatkan,...banana name boat tu..syiok weh..

[ Ewan The Lagend ] said...

he5...
inagt lagi ko ea...
terharunye aku...
jgn mare ea...

vidadarisakura said...

astaga..
cumel..



hee

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

ishhh mesti lah aku ingat..

.::c!kzUrA::. said...

vidadarisakura:

mesti ler comel..
tgk ler sape aunty dia..
kekeke :D