Monday, July 28, 2008

.::cElebrAtIng my bIrthdAy::.

walaupon smlm penat bkerja tp im still hepi sbb smlm aku ngn cikzira celebrate akunyer birthday kat secret resipe...wahhh..sonok tak thingge..hehe

ni la die cake nyer..CHOCOLATE INDULGENCE..sedap hingga mnjilat sudu!hehe..coklat kat tepi tu aku suke bangat!! :)

air plak i ngn cikzira order, ice-blended chocolate wif white cream..

sedap eh!!

ni la cikzira..tukang sponsor celebrate bufday aku smlm..hehe tq buddy!really enjoy it..tq3!

me tgh menikmati nikmatnye kek tu..gagagaga

aku blikan jira jam dr vincci..sesaje je topup adiah bufday dia dlu..dlu aku da blikan dia handbag kecik.. ni tmbh jam plak..cikzira suke jam ni..

haa yg ni plak adiah yg aku dpt smlm..dr cikzira..hehe thanx again!!aku suke..

n smlm kitorg jenjln kat jj dr kul 5 smpaila kul 8.30 pm..huh letihnyer toksah la nk ckp..smpai mlm td aku takleh nk tdo sbbnye betis aku ni sakit!wawawawa....puas jln smlm n puas shopping..hehe cikzira tu bli baju je smpai 3lai, aku selai je tau..huhu..nasib baik tak tbeli lg kasut..hehe..da test try da smlm..stiap kali kitorg sntuh je pape, kitorg msti ckp, astagfirullahalazim!!tp bli gak!huhu cmno tu?tmbh plak kat jj ada mega sale..ganap duit gue..huhu ;p lol