Wednesday, July 16, 2008

.::dItAggEd OlEh kAknAd::.

aiya...i ditagged lagik tp kali ni oleh kak nad..utk xngecewakan kak nad, i'll do it...tetambah time aku free n busan tahap dewa da ni..lol

nama timangan anda??

2 much lor name timangan ni..ade yg smpai takde kene mengena langsung ngn name haku.. ;p kat umah mak slalu panggil PUTEH...nk kate aku ni putih xla plak..hehe tp aku suke sbb mak msti panggil cmni, 'puteh syg mak, bla bla bla bla....' akunyer adik bradik lak pggil aku ateh...org kg ade sparuh tu pgil aku BAYA..sdara mara aku suke pgil aku JUELA...kengkawan aku dr sek. ren. smpaila ke poli pgil aku ZURA..kat opis pon org pgil zura..takde name lain lagik la yg aku dpt..tp zira n azie pgil aku JURA.. :p ank2 buah aku pgil aku MAK TEH..standart la tu ek... ;p

Anda seorang yang??

suke simpan rahsia..suka tahan n rahsiakan sakit...susah nk maapkn org kalu org tu wat big mistake kat sy..siapla ko!!murah sgt ngn senyum..ngn org tak kenal pon aku leh senyum..mesra alam la katakan...agak diam ngn org yg aku tak kenal..msti diorg ckp aku ni bosan!cehh...agak sensitip..sy sorg yg tinggi daya imaginasi..haha bab berangan tu bg je kat haku nih!wink!!sy mudah lupe pd mende yg takde sentimen value..ape lgik ek??

Insan yang teristimewa dan mengapa dia istimewa di mata anda??

1st of all, msti la my mak..2nd my mak...3rd my mak..abh...alang...pehtu my famili..my future husband..sbb ape mak?sbb dia yg lahirkn sy..dia penuh dgn kasih syg..sbb byk bnda yg dia tnggung tuk besarkn kami adik bradik..takde mende yg dpt gmbarkan nape dia sanngggaattt istimewa kat mata n ati ni..2 all my famili member..luv u so much...

Lagu Kesukaan anda??

ntah ar..jap aku suke lagu tu, jap aku suke lagu ni..aiya...sume lagu yg best n tak menyakitkn tinge adalah ksukaan aku..buleh ke? *wink* lol

Makanan kesukaan??

sume mknn yg ada kuah spt sup, tom yam dll...n for sure, msti r pedas..kalu tak pedas kurg selera mkn!

Warna Kesukaan anda??

hitam..putih..biru..pink..purple..cream...

Sikap yang membuatkan anda stress??

sikap yg suke memaksa..hadoi ai..cm nk tmbak diorg yg suke pakse2 ni ngn senapang gajah jerk!pehtu stress time tunggu ketapi yg lembap tu n kene bhimpit2 lak ngn org yg mcm2 bau ada!sakit pale i...stress ngn org yg pemalas n pengotor..bl jln jammed dtengahari yg panas terik..wawawawa mau nanges sehhh....stress time kene marah sbb bukan salah aku..tension!jg ko, smpai mati aku ingt tau...

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda??

hp, wallet ngn duit..kalu bw wallet je duit takde pon tak gune! hehe.. kad bank, lesen, ic..lipstick or lipbam..compact powder..id card utm...

Kali terakhir anda menangis dan kenapa??

aritu time aku dinner kat Tmn U, JB, ade la adik2 ni dtg cm mjual mende mcm ayat2 Quran ni..cian sgt aku tgk diorg..dr 1 meje ke 1 meja..tp diorg tak dtg kat meja kitorg..ada tu yg tggu kat luar bank..aku tgk sorg tu mulut dia tak henti bzikir..sbr menanti org..aku tgk diorg da cm org minta sedekah lak...sian sgt2!bl time aku tringat aritu, aku nangis sbb aku bayangkan kalu la kat tmpt diorg skng ni ialah aku n adik2 aku..cmne la agaknye kami rase..smoga ada pembelaan utk diorg...i'm owez praying to Allah, to give them a better life...amin..

Tag 6 orang rakan anda-

~Zira
~Wawa
~Lilo
~CikYanie
~miss sakura
~mr ash

4 cOmmEnt:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alamak..kena tag lak...he he he

nanti akak wat k...

skang nak siapkan keje dulu..

bos dok jeling dah tu..

anak buah dia yg sorang ni dok sengeh sorang2 depan pc..


he he he he

.::c!kzUrA::. said...

orait akak!
wat keje dulu ea..hehe
kang juling lak mate bos tu sbb asyik mjeling.. :p

Farazila said...

baru pasan.. pic cikzura n yanie putrajaya dlm komen ni aksi yg sama la...errr.. leher patah ek.. hahahha... joke..joke..

okie2 sy buat ini tag

.::c!kzUrA::. said...

hehe,,bukan patah lor..tseliuh skit jer..hak hak :p

tu kebetulan je tu..xrncg pon..

orait..bt jgn xbt.. :)