Wednesday, November 12, 2008

.::mAjlIs kEsyUkUrAn & dOA sElAmAt kst::.

majlis ni dsponsor oleh staf2 yg dinaikkan pangkat dan akan mengerjakan haji pada thun ni...syukur alhamdulillah majlis bjlan dgn lancar..mcm2 menu disediakan antaranya ruse, ayam n tahu bakar, rojak buah, salad ngn mayonis, arca, nasi 'pelik' (heh aku tak tau ler ape name nasi nih!), buah2an, kuih-muih.ape lg ek?tp tak sehappening yg thun lepas pnye majlis la...


mls nk snap gmbo..hehe..mkn je la..tu gmba rojak buah..huishh cm biase la, kalu mende tu sedap, mende tu je yg aku tempek kat blog nih..hehe

5 cOmmEnt:

padelkopak said...

peh, kecur liur gua dibuatnya!

.::c!kzUrA::. said...

padelkopak:

huhu..mmg kecur lah!! :D amik la rase.. huhu

WanHidayat said...

Salam Zue...thanks a lot for ur concern...ur prayer and ur wish on my bufday...same goes to you my dear....study rerajin...exam dah dekat kan...wish you all the best!!!

padelkopak said...

bile mau update?

.::c!kzUrA::. said...

wanhidayat:

ait abg Idi..take k kat sana k..thanks! :)


padelkopak:

update?erm nnt zura update..tgh cr idea nih..hehe...