Friday, April 10, 2009

.::2nd farewell party::.

before im leaving, they make another farewell party for me.. my 2nd farewell party.. kali ni under KST lak.. thanks atas segala penghargaan yg diucapkan.. every single words yg en. nasir ngn pn. nek ckp, i'll keep it..

aku rase time minggu perpisahan ni, sminggu aku dok melalak je.. huhu.. keciknye hal pon aku leh nanges.. ape kes? biase la.. tu tabiat aku yg tak leh nk ubah.. jd sensitip bl part pindah randah, tukar2 n pisah2 ni.. :p smpai ade skali tu, sebelum aku pindah ke putrajaya, tgh dok syok2 borak, dak sebilik ngn aku sebut psl nk cr umah lain, diorg pon nk pindah gak..aku diam..n trus nanges.. gagaga.. giler sensitip!!

juz wanna to say thanks to all the staff for all their helps n kind..

bila tgk gmbo atas ni sedey je, kak mek peluk gitew..weh..rindu giler kat korang...!!


thanks a lot to en. nasir n pn. nek.. miss the moment, time en. nasir slalu lalu or selisih ngn aku then dia pijak kaki gue.. btul ckp dia, 'kat tmpt br nnt blom tntu ade org yg pijak kasut ko..' en. nasir, bl mau pijak kasut sy lagikkk?heehe

n of course, seyes aku rindu giler kat budak zira, wawa n mak budak nih, kak nurul.. bl mau huha huha spt dulu??

got a presents on dat day..thanks!!

dari pn. raja.. all the words dat u wrote on the card was so meaningfull 2 me...

ni lak, dari Dr. Zu.. brooch.. really classic.. n i like it so much.. batu dia tu cm buah rantai..

ni present dr KST.. telekung... pn. nek bisik kat aku, 'hadiah ni akan bt kamu ingat kat kami di KST ni slalu'.. b4 aku bukak, jenuh dok fikir, ape la yg ade dlm box nih.. bila bukak tgk telekung.. means, diorg suh aku ingt diorg bila aku sujud.. thanks! myb some of u rase biase je kan, but for me, ianya sgt2 bermakna..

satu lagik adiah, yg tak ternilai dr wawa n the geng.. diorang bt slideshow gmbo2 aku ngn diorg dgn iringan lagu sahabat n kenangan terindah... :((

2 cOmmEnt:

[ Ewan The Lagend ] said...

hu5...
ingat dah abis cite pasal pepisahan tu...
ape2 pun kesihatan tu yg penting...
jaga diri + kesihatan = hidup ceria.

hak5...

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

hehe..ni last entry psl pepsahan..
aku tak sempat nk update ler..

sgl pesan mu akan ku ingat!! :P