Saturday, April 4, 2009

.::yg pergi tetapkan pergi::.

lame aku tak hapdet kan?now, im in a new place.. start a new life here..

18032009 - jamuan perpisahan anjuran Jabatan Sains dan Jabatan Kejuruteraan Mekanikal..

bos n staf beriya-iya nk bt majlis tuk aku.. betul-betul rasa dihargai.. betul-betul rase terharu.. besar sgt ke pengorbanan aku pd diorg?dont know.. but my boss always say to me, 'diorang semua suka kat zura, zura bt keje ok.. suruh je pape mesti bt.. lepas tu senyum je.. tak penah nk marah'.. oh boss, how im appreciate the words...

sebelum aktiviti makan2, ucapan dr pengerusi, ucapan dr bos2 aku n last skali ucapan dr aku.. ucapan dr bos2 sangat2 bermakna.. ucapan aku plak gile merapu.. text sume aku tak bt.. dan aku sgt anti kat microfon! gigil2 aku ckp.. ahhh malu giler.. mane nk sorok muka time tu aku tak tau... adehhh..

lepas ucapan, ade sikit hadiah dr bos2 aku.. suke-suke gak dapat adiah ni tp sedey wehhh..


last day serve n do something for them.. layan diorg mkn.. sume gurau2 ngn aku.. yg tak penah wat lawak ngn aku tetibe aritu diorg leh wat klaka.. erm...

so much menu antaranya laksa penang, makaroni goreng, kuih-muih, buah2an, pengat pisang, rojak buah dan ape lagi ntah..lupe dah!! tp gue enggak ade selera mkn dowh time tu..

tengah dok syok2 makan tu, tetibe lak pn. zakiah bacakan sajak khas tuk aku.. memula ok, hari nampaknya cerah.. tetibe lak ujan lebat.. hahahah.. adehhh, nape la air mata ni kuar agaknya??

turut hadir time majlis tu, staf-staf makmal.. thanks guys...

tak lupe gak.. staf space.. tq so much..

lepas makan, bergambar ngn bos plak.. my no 1 bos, dr nazli..

2nd bos, dr amin..

bergambar lak ngn orang kuat tuk majlis nih.. pn zakiah.. byk yang sumbangan dia n i appreciate it so much.. thanks kak kiah..

this is the second 'orang kuat' majlis... thanks pn hamidah..

antara hadiah yg aku dpt on that day..tq!!!

a happy moment will stay fresh in my mind...

4 cOmmEnt:

khaLifah feDi said...

iye yg pergi ttp pergi..begitulah kehidupan kn..

psst:-maner pixie wawa ekk? alolol cian ko abis tisu tue..hik3 ok tada,..gud luck ditempat baru ok..

[ Ewan The Lagend ] said...

best la dapt macam hadiah...
nanti aku brenti, aku nk utm wat majlis grand nye...
hak...
agak2 dapat ker?

.::c!kzUrA::. said...

khalifah fedi:

life must go on..huhu

tq bro!!

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

best tu mmg r best...
tp sedih tu plak..?? :((

erm mcm tak dpt je..sbb ko slalu ponteng keje...kekekeke

*larikkkk....!!!