Thursday, April 23, 2009

..bila terasa rindu::.

''Salam Zura..Ooo..Alhamdullilla. Saya sihat. Harap Zura pun begitu. Masih ingat lagi dengan saya ni. Of course saya masih ingat Zura. Takkan la lupa pula. Asyik senyum saja, bagus macam tu. Orang suka.Ya la. Saya kena jaga diri. Jangan satu hari muncul Zura dengan pasukan SPRM ke UTM ni. Haha, gurau saja. Moga Zura berjaya di sana. Wassalam.'' - Dr. Nazli

''Wah... hebat tu... Sorry la lambat reply. Anyway kerja baik-baik...Kalau kahwin nanti jgn lupa hantar kad.ok bye'' - Dr. Amin

''TQ very much.... bila lagi nak dtg UTM KL?'' - Dr. Amin

''Salam. Macam mana tempat baru? Harap Zura dah sesuai dgn alam pekerjaan yg baru tu. Rindu pada Zura yg senyum selalu, sebab yg menggantikan Zura ni susah senyum, kita dah senyum kat dia, dia tak senyum pun! Thanks for the gambar. Saya dah print dan tampal kat bilik. Selalulah hantar berita. Kalau nak makan nasi minyak, jemputlah kami. Kalau sekitar KL, Insya Allah kami sampai.'' - Pn. Hamidah

''Salam,Tqvm. Macam mana tempat kerja baru?. Hope u enjoy ur new place and life. Ada masa drop by at KST. Till then all the best to you.'' - Pn. Dinar

''Salam Zura.... bila masa ambil gambar ini ha? Saya tak perasan masa tu agaknya. Apa khabar? Sudah seronok bekerja di sana. Rajin-rajin buka mulut kalau tak sure buat kerja. Trima kasih la hantar gambar tu dan maaf takjawab e-mail Zura awal-awal. Kena tunggu waktu relaks betul-betul, baru boleh baca e-mail Zura.'' - Dr. Nazli

''alaiki salam..zura blk ar sini..p.a bru x best..die buat keje lmbt ..ko wat keje cepat..'' - aliff

got all this email..kekadang senyum je aku baca..rasa sangat dihargai..sedih pon yea gak..terasakah diorang atas kehilangan aku?tp bukan besar sgt pon pengorbanan aku..kalian, aku jua rindu..rase cm nk balik balik ke utm tu.. rindu nk bt keje tuk bos2 aku..keje yg kadang2 tak menang tangan nk buat..rindu nk huha huha dgn member2 kat situ...kat sini kebykkannya dgn hal masing-masing..sume kerja adalah sulit dan rahsia...tpisah dek dinding2 sbb masing-masing ada bilik sendiri..kekadang rase bosan sgt..tp apa-apa pon, hidup mesti diteruskan..

6 cOmmEnt:

khaLifah feDi said...

emm saya pon..cm emo plak !!adeh!!

gud luck ditempat bru ok!!!

WanHidayat said...

Salam Zura....

Apa khabar, harap sihat hendaknya...

Lama tak ke sini...a lot of things happened and now time to move on...yessss, move on...

...bila terasa rindu...harap Zura telah terasa dihargai...itulah penghargaan rasanya...

Aja2 Fighting!!!!

[ Ewan The Lagend ] said...

salam...
lama tak dgr cite ea..
sory la, tenet kawasan umah aku prob ar.
tension tul..
kalau dinding tu penghalang, ko pecahkan jer...
hak3...

.::c!kzUrA::. said...

khalifah fedi:

tq!!!!

.::c!kzUrA::. said...

wanhidayat:

salam abg!!

erm lame tak jenguk zura yea.. :(
alhamdulillah zura shat je..
yupp..time to move on..

**life must go on.. :D

[ Ewan The Lagend ] said...

salam...
ala, kalau dinding tu jadi penghalang korang, pecahkan je dinding tu...