Saturday, December 6, 2008

.::aBc n bUrger::.

03.12.2008..walaupon buddy aku tu dmm, tp kalu diajak kuar jenjln, kompom shat jer..ekeke..larikkk!!

kitorg p jj aritu...tetibe lak aku ni tringin nk mkn abc kat food court jj tu..sedap weh..aku ni plak mmg spisis antu abc..licin aku kerjakan..hehe..


kat jj tu tak mkn pon..kenyang ngn abc tu..jenjln sat..bli brg skit..tp cm tak caye je..juz 1 plastic bag only..huhu..slalunye msti memcm nk bli tp kali ni..gua kagum thadap diri gua... :P lol

blik tu tetibe lak buddy aku yg dmm tu ngidam burger kat tepi jln..so kitorg pon singgah la sat kat OTAI BURGER ni..burger dia mmg best!!

"bang, burger ayam special, 2!!!!"

4 cOmmEnt:

deennasour said...

WAH!!!! *ayat first time tgk gambar itu..
kejam kejam!!!!!!
tgh2 lapar baru bgn tdo ni lah tgk makanan!!
kejam!!!

PakciQue said...

Dah lama tak mkn beger...tiba2 teringin pulak...Malam nnt gi lah singgah..

ABC pula mcm tak lalu nak mkn..kesihatan seakan tidak mengizinkan..


LELAKI TAK SETIA

.::c!kzUrA::. said...

deennasour:

sedap wooo...hahaha mmg kejam lah!

.::c!kzUrA::. said...

pakcikQue:

hi...

hah nnt jgn lupe p bli burger tu..kang kempunan kang sape nk jawab?hehe

p/s: moga cpt ok!