Thursday, December 11, 2008

.::celebrate birthday mak::.

this year, no present for my mom..juz a celebration from me as a gift..dont know what should i give to her as a present..sori mak..tahun dpn sure ade adiah blik..hehe...

celebrate pon da lambat..bak kate abah, da basi da pon..huhu..tp aku ttp gak nk celebrate!!time birthday mak aritu (28 nov) aku tak dpt blik sbb p tganu..so ni lah ms yg sesuai (8 dis - ari raye haji)utk celebrate sbb eh sume adik bradik aku ade except abg aku yg kt lumut tu..dia tak dpt blik...takpela..

gmbo mak ni tpakse diblurkan sbb eh mak tak pakai tudung.. :) sume2 diminta tuk nyanyi lagu birthday..


ank buah aku yg bbaju biru tu a.k.a ayen a.k.a andrian, tak dpt nk tiup lilin dr dekat, dia tiup plak dr jauh..hadoi ai..kembong2 angin dlm mulut tu..ish...

dia je mkn 4 big slice..mengalahkan org yg dirai lak..huhu..n yg paling sakit jiwa kitorg dok gelak, dianye peel..stiap kali dia minta kek, mesti kek tu kene letak lilin..spantas kilat dia pon p kat atoknye a.k.a bapak aku nk suh idupkn lilin tu..pehtu, fuuuuhhhhhh...dia tiup..padam..tp aku tak tau la bape byk air liur yg tsembur lak..ekeke

erm aku kate td 4 slice dia mkn kan..haa 4 kali la dia meniup lilin tu..sabau je le..

mak, slamat hari lahir..mg mak pnjg umo, mrh rezki, hidup bahgia n senang..dunia n akhirat..sentiasa dbawah lindungan dan rahmat dr Allah SWT...amin...ateh syg mak dunia akhirat...muahhh.. :D

p/s: tulisan kat kek tu agak burok yea..mnyakitkan ati aku jer..nk je aku sekeh org yg tulis tu..hangin tollll!!

2 cOmmEnt:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat hari lahir makcik...
semoga di panjangkan usia dan di murahkan rezeki....

amin....



(^_^)

.::c!kzUrA::. said...

yanie:

tq kak!! :)

aminnnn....