Friday, December 5, 2008

.::TEMU dan DUGA::.

aku keBIZIan dua tiga menjak ni..hanya sekadar leh jengok blog je..pehtu bt keje blik..tak sempat nk jengok blog2 org lain pon..mggu ni full ngn keje..mmg tak leh relex langsung..kekdg time rehat pon aku wat keje lagik..nk claim elaun kat sape ek?hahaha...


mggu ni gak aku ade temuduga SPA..jntung ni bdebar tak tau nk ckp..cm nk gugur lak die bdegub..duk dak duk dak..seawal 6.30 pg aku kuar dr umah nk ke putrajaya..almaklumlah, aku tak tau jln ke sane..kang sesat lambat la plak smpai..huhu..bkn tak penah ke sana tp tak penah drive sendiri ke sana dr kl..so tak tau jln la..org kate ikut highway lg senang..so aku pon ikut ler highway ke putrajaya...

tawakal je la pegi sana pg tu..alhmdulillah aku smpai gak akhirnye...dlm kul 7.15 pg..time tu pon da ramai yg menanti..huhu ade yg lg awal dr aku rupenye..ingt aku la org 1st.. :p

bilik C..tmpt aku ditemuduga..aku org no. 2 gitu..erm sunggoh cantik sbb eh aku nk lari blik ke opis cpt! keje melambak lg menanti aku...wah, pekerja yg bkaliber aku nih..hahaha..geli den! :p

[me wif my buddy..ni time aku teman zira p interview..aku ari slasa, dia ari rabu..ciannn dia dmm!huhu]

ada 2 panel penemuduga..sorg laki sorg ppuan..yg lakinye serius bangat..yg ppuannye bt aku cool..senyum jer..

alhmdulillah, slmt da aku interview tu..juz dia tnye psl tugas2 PA..ape aku bt kat UTM ni..n 1 things yg aku suke sbb eh panel tu dua2 best n sporting..kitorg borak2, wat lawak ah..slmtla die tak tnye psl menteri ke, isu semase ke..kalu tak naye je aku..keh keh..

mlm tu punye la tunggang tbalik aku mhafal name menteri..pg tu je aku da lupe skit..sbb aku cuak!gagaga..

dahhhh!!aku mls dah nk pk psl interview ni..insyaallah everything will be ok...smoga kptsn yg mggembirakan aku dgr nnt...amin.. :)

4 cOmmEnt:

wan hussin said...

good luck ya!

sukses!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

semoga dapat keje di Putrajaya

hehehhehe

deennasour said...

semoga dapat kerja..
dapat keja ka KL..
first gaj belanja eden kfc..mwahaha

.::c!kzUrA::. said...

*wan hussin:

tq..hehe

*yanie putrajaya:

hehe..kalu dpt kerja kat putra, leh la jmpe slalu.. :p

*deennasour:

tu la..hopefully dpt keje kat area kl gak..worait, leh blanje nnt.. :D