Saturday, January 31, 2009

.::kalu kOrang......::.

soalan yg tak brape nk cepumas ni aku nk tanya kat korang...

kalau korang dapat 1st baby nnt, jika diberi pilihan lah, korang nk anak ape?boy or girl?

tp msti sume kate..ala, aku trima je ape tuhan bagi..tak kesah la boy ke girl..janji baby tu sihat..kan3?sbb aku pon penah gak guna ayat ni..ekeke :p


(aiman)

tp kalu aku la diberi pilihan, aku nk anak pempuan dl..hehe..sebab nanti aku boleh belikan dianya baju yang pelbagai design skang ni..wane wani..kembang2..hah!!suke giler aku tengok baju2 baby girl nih..kiut-miut sumenye...


(puteri)

footnote: suke sgt ngn baby..[dalam hati, bile la nak ade anak ni..???]

4 cOmmEnt:

Roti Kacang Merah said...

salam, salam, tumpang lalu, minta buat
tag ni, haaa. hehehe

.::c!kzUrA::. said...

roti kacang merah:

salam..uik, sy kene tag ke?
nnt bl free zura bt eh..

Wawa_Nadwa said...

klu aku first nk baby b0y.
second baby girl.
pehtu baby b0y.
baby girl.
baby b0y.
n baby girl.
dan seterusnye.

hahahha!
bape byk mahu daaa..
rabak aar.
0pss!~~

heheh!
=P

.::c!kzUrA::. said...

wawanadwa:

hohoho..byknyesss anak ko nk wa..
bagus2..

ish tp nnt kupak la aku kalu time nk bagi duit raye..gagaga :D

p/s: kawen la cpt ngn lalan tu..msti comel ank korg..kuang3!!!