Wednesday, January 21, 2009

.::kuar berpoye-poye::.

skang ni memalam jer msti bosan..astro ade tp tv lak takde..ape gune ada astro kalu tvnye takde?kalu la tv ade astro takde, tu takde hal punye..leh gak tgk siaran tv3 ke tv1 ke bersame2 bintik2 semut dikaca tv tu..isk...

bl aku nk p bli tv baru nih?erm...duit lagik tu..aiyaya...

3 mlm berturut-turut tak bosan sbb kitorg tgk cite sassy girl chun hyang..mmg setiap mlmnye melayan cite klakar+sedih+romantik ni..huhuhu...da naik hafal da dialog, lagu ngn jalan citenye..sbb ni kali yg ke3 kot kitorg tgk.. :D

so mlm td, kuar berpoye-poye lak ngn kawan aku mase kekecik dl..hasrol..budak yg sengal2 ubi nih..

dl dia slalu dtg umah aku..sekarang suke sgt mengungkit, ckp aku ni dl suke panjat tangga la..suka lari2 la..suka berkepit ngn mak aku la..ish memcm lagik la..jauh beza ngn aku yg skang ni..walaupon ade gak yg still tak brubah..dl aku ni pemalu tahap gaban!!

ade mcm pakwe makwe tak?kekeke

rapat gak la kitorg ni..yg sure nye, mak bapak famili aku sume kenal dia..so takde hal la kalu aku nk kuar ngn dia kan..smpai la ade satu masa aritu, mak tnye, tu pakwe kau ke teh?huhuhuhu..makkkk ohhh makkk...

kekdg dia panggil aku 'sayang'..huhu..aku tak kesahla..sbb syg kwn je kan, bkn syg lain pon..mampos haku kalu makwe dia dgr dia panggil aku cmtu...larikkk.... :p

note: mcm kuar dr tajuk je cite aku arini...gagaga..lantak ah! **smbg wat keje**

6 cOmmEnt:

Snowwhite Zone said...

pakwe ke tu dik?

Wawa_Nadwa said...

owhhh!
patut la tanye ade bf best ke tak??
jeng jeng jeng..

ini kah dia gerangan nyeeee?
zuraa!!
cpt kasitau..

(+_+)

.::c!kzUrA::. said...

snowwhite zone:

ish taklah kak..kwn baik je tu..

.::c!kzUrA::. said...

wawa nadwa:

aiya..ini sume kebetulan je la..
cissss...tekene aku arini yea..
tu kwn time kekecik dl ler..
aku still single n available maa...

:P

Snowwhite Zone said...

zura, mmg la kawan time kecik, bia dah besar bcinta lak.. aminnnn

.::c!kzUrA::. said...

snowwhite zone:

alala..akak ni pepandai jerk..sy takde pape lah ngn dia..hehehe..btul ni, takde pape...