Thursday, January 22, 2009

.::kasut lagik!!::.

aku ngn kasut seperti tak dpt utk dipisahkan..hahaha skema tol ayat nih..nyampah!

kalu ikut statistik, setiap kali keluar utk shopping, aku tak penah miss masuk kedai kasut..

kalu da masuk cuci mate tu, kene r test sane test sini..beli ke tak, belakang kire, ok..jnji i masuk n test..hoho

aritu p la vincci kat klcc..tetibe lak terbekenan ngn kasut2 nih..TETIBE yea!!aku dgn tak semena-menanya amik n bayar..ish kacau!gabak wallet aku..kot 1 je takpe, ni skali 2..

time pegi ni gune discount buddy aku..dia dpt discount birthday utk padini member kad..dpt la less 30% utk sume barang yg dibeli aritu..orait ape?

zira pon tak lepaskan peluang gak..dia grab kasut yg bawah ni..aku yg bg idea amik kasut tu..sbb sume kasut yg dia pilih, sume takde saiz!tu la kaki beso sgt..huhuhu ngate org, akunye kaki lg beso dr dia... :p

nota:cian la sape jd laki aku nnt..huhuhu

6 cOmmEnt:

jiwa kaco said...

ade satu cadangan..
cari boyfren anak tokey kasut
masa kawen suruh dia buat hantaran sume kasut...
mesti meriah kan..
he he he
jangan baling atan dengan kasut dah la

fazemy said...

Saya pun tak bleh tgk kasut. pantang tgk mesti terbeli.skrg ni je agak insaf la skit..beringt..kdg beli tak pakai..sian kasut tu..hik hik

Dato Paduka Masri said...

aku konfim xnak...
hehehehe

.::c!kzUrA::. said...

jiwa kaco:

huhu..agak bernas yea cadangan atan tuh..nnt la zura try search anak tokey kasut...ekeke...

tp takmo la sume hantaran kasut..ape kes?!

ish tak smpai ati zura nk baling atan ngn kasut! *huh, baiknye sy!*gagaga

.::c!kzUrA::. said...

fazemy:

ish samelah kite..msti terbeli punyer!tu la psl, bl je..pehtu pakai skali da takmo gn lagik..aiya..

.::c!kzUrA::. said...

dato paduka masri:

hang takmo ape weh? (*_*)