Wednesday, February 25, 2009

.::AM CREW vs JAWA RANGERS::.

21 februari 2009 - aku, wawa, zira p tasik titiwangsa..ade ape kat sane?hot am am crew vs jawa rangers..mmg hot gilers!!tengok baju aku je da tau aku sokong sape kan..putih mestilah AM CREW!!yeahh...kalu wane itam tu geng JAWA RANGERS...rasenye cite ni da publish kat wawanyer blog..tp aku nk gak tempek kat blog aku.. :p buleh kan?sbb ni blog aku, so sukati aku ler..

tak dapat nk bergambar dengan fafau, fbi, ag n kieran sebab deme ni sume bz sesangat..body guard ade je ngekor..huh..tensen gue!!so amik je la gmbor kat sini..

panas eh pagi tu memang tak leh nk tahan..berpeluh-peluh..bebudak ni kata cahaya matahari pagi baik tuk kesihatan..kalu da macam nk terbakar tu baik mendenye wehh?habaq mai..

da ler aku pakai 2 lapis..huhu..gaban panas eh..

sesi bergambar dengan warga HOTFM pon bermula..mula la p dedekat ngn diorang, minta nk bergambar bsame..nasib baik la diorg tu sume sporting n peramah..maun ajer bgambar..

ni gambar dengan leeya..kiut miut orangnyer...so suwit!

ngn leeya lagik..tp berdua je kali nih...

ni plak dengan azura...comei orangnyer..kurus melidi jerk..husband dia pon ikut skali...tp dok je dlm khemah nun..

gambar ngn ikhwan a.k.a bong..mmg comel orangnyer..boroi pon yea gak..huhu...ikhwan ckp kat aku, sy nk senam robik sesame tapi tak leh la sebab sy mengandung..hahaha

wawa berbulu jerk ngn aku..asyik ko jerk yg ambik gambar berdua ngn diorang!!!kate cik wawa... :p

yang ni anne..lagik ler comel..kat luar muka dia mmg kiut miut tak macam dlm tv..
sume nk tunjuk peace..ish ish..!!erm baru perasan, apsal sume dj ni aku ckp comel2 jerk..aiya!!

hah yang ni bukan artis yea cik...harap maaf!!!hahahaha me n my twin!

time 1st game..mmg happening..panas pon panas ler, sume tak dulik..aku tgk game ni jer, tu pon tak smpai abis..sbb cikzira tu kene keje lak..

ni ag yg kepengsanan kunun-kununnyer lah kan...lepas letih dok jalan atas batu bata..ahhh, semak tol pale budak nih!!

jemputan khas..upin & ipin..jd maskot tuk AM CREW..betul3!!!comel ah korang!!!tp sayang tak pat amik gmbar sesame..ramai nau yg dok kerumun diorang tuh..

yang pasti, AM CREW adalah JUARA..tak sia-sia aku sokong tau..huhu..

footnote: tringat mlm semalam call razif..'mateh tgk tak upin & ipin kat tv7 tu..dia ckp, betul3!!' **rindu lak aku pada razif.. :(

9 cOmmEnt:

Atan said...

tak ajak atan ye

Mya said...

wah... mmg meriah sungguh ek..

Farazila said...

wah..sanggup kamu dtg dr jauh nk tgk am crew vs jawa rangers...

best nye kamu gi sana...

.::c!kzUrA::. said...

atan:

laa...mane la zura ade kontek no atan..
takpe..lenkali zura ajak ea...

**atan dok nilai ke?

.::c!kzUrA::. said...

mya:

meriah kak!!best je diorg tu sume..

.::c!kzUrA::. said...

mya:

meriah kak!!best je diorg tu sume..

.::c!kzUrA::. said...

farazila:

ish mane ade jauh la lilo..zura dok kat keramat..dekat maa ngn ttwangse tu..

best2!tp kejap je kat sane..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

pi dengan wawa la ni kan.
hehehheh meriah sampai pengsan2..

kah kah kah

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

.::c!kzUrA::. said...

yanie putrajaya:

haah p dgn wawa...
meriah sungguh tau!
tp paneh ehh..huhuhu