Wednesday, February 4, 2009

.::LENTANG tetap dihati : part 1::.


tak dapat nk gambarkan macam mane rase syoknyer time konvoi ke lentang aritu...memang aktiviti paling best yg penah aku join..aku bagi 10 bintang gitu..ekeke..

bawah ni adalah orang2 kuat disebalik tabir program kat hutan lipur lentang on 2nd feb 2009..en. riduan, en. amin, en. arizan, en. zaidi n en. azsuan..wah, ber'encik-encik' plak yea.. :p kalau ade gambar n name yg tak termasuk dlm senarai ni, mintak ampun la yea..yg zura tau ni je la yg jd org kuat..hehe


jumlah kereta yang konvoi aritu adalah dlm 11 buah..kalu tak silap kiraan aku lah kan..mmg best la konvoi2 ni..i like..!! semua dok berkumpul kat utm dl.. sebuah kereta p dulu sbb nk arrangekan explorace kat sana..nk sorok2 kertas bagaikan..ha, nnt aku cite psl explorace tu..best wooo...!!! so aku kene le drive kete en. azsuan.. tu yg kete myvi klabu tu..tq yea en. azsuan..minyak pon kitorg tak isi..ehehe..ampun!!

bawah ni plak, gmbar2 time urusetia dok bzzzzzz menyiapkan segala benda stat dari cenderahati smpaila ke perap ayam bagai...diorang dok bising je kata letih wat keje smpai ke pagi..everybody, give a big clap to all of them!!

huh, mmg nampak bertungkus-lumus menyiapkan semuanya...korang mmg best lorhh!!

8 cOmmEnt:

fazemy said...

Bestnya konvoi ramai2 camni.

.::c!kzUrA::. said...

fazemy:

huhu..mmg best kak!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kalau konvoi ramai2...
rasa mcm jalan raya tu kita yg punye...

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

.::c!kzUrA::. said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

hah mmg pon..berderet kete kite je..syiok lak time main cilok2 tu.. :)

Farazila said...

uiks..pic 1st tu mcm konvoi dgn club kereta plak..hihihhii

mmg best..suka sgt bila konvoi..tp satu je yang x suka bila dah tercicir....

.::c!kzUrA::. said...

Farazila:

huhu..bkn club keta la lilo..tp mmg best konvoi..rase cm main kejor2 pon yea gak..hiks! :p

hah, kalu tercicir tu kene la speed skit..

se7en said...

yer lah..ni tukang tangkap gambar terpaksa pencut 120kmj..huhhu mujur pemandu ni sorang mashall kelab...lupa nk bw siren merah letak atas bumbung

.::c!kzUrA::. said...

se7en:

ahahah..salahkan la en. amin tu, dia yg bawak laju..kitorg yg dok belakang ni follow je le..kang kot tinggal kat belakang kang tak jumpa jln lak p lentang tu..so kene la sama laju ngn kepala.. :p

lenkali pinjam siren pulis jerk!gagaga