Monday, February 23, 2009

.::MIMPI sekadar mainan tidur::.

mlm td..sedih sgt..teresak-esak aku nangis..

betul ke kalu kite mimpi orang yg kita sayang da tak ada, means insyaallah umurnya panjang?

betul ke mimpi tu sekadar mainan tidur?


footnote: rindunya aku pada bonda... :((

6 cOmmEnt:

[ Ewan The Lagend ] said...

ehm...
mmg ade mimpi yang just mainan tido..
kekedang mimpi tu juga kisah2 yang kite teringat sebelum tido...
so, ape pun mimpi yang hadir dalamhidup kita, jgnlah npercayaankan 100%. takut lari akidah kite nanti...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mimpi mainan tido...
kekadang ada membawa makna tertentu..


♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

sedih weh..mmg la aku tak percaya sgt..tp mende ni melibatkan org yg aku syg..terfikir gak aku..kalu la jd kenyataan dlm waktu tdekat ni, ape la agaknya jd kat aku nnt.. :((

.::c!kzUrA::. said...

yanieputrajaya:

yup, mmg sekadar mainan tido..tp kadang kala kite rase, ianya seperti kat alam nyata..

[ Ewan The Lagend ] said...

.::c!kzUrA::.

ye ker?
so kalau macam tu, berdoa la banyak semoga mimpi yang gembira tu biarlah jadi kenyataan. dan mimpi yang kurang menyenangkan tu dijauhi...

*p/s : kalau mimpi orng blanje men BANANA BOAT tu, mintak2 la jadi kenyataan ea...

he5

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

yup..im always pray for that..

**mg dijauhkan dr mimpi banana boat..