Thursday, February 5, 2009

.::LENTANG tetap dihati : part 4::.

mandi manda tak ingat dunia!!

sejuk giler kau air terjun lentang ni..cecah je kaki da rase sejuk 1 badan.. cuaca lak suam-suam kuku..lg ler menambahkan sejuk air tu.. tapi tu sume tak menjadi penghalang untuk kami meneruskan langkah.. chewahh..ayat karangan betul!! =p

budak2 lakinya da terjun dulu da..tak sabar agaknya.. tapi aku, zira n wawa sempat makan dulu sebelum mandi.. ish tak tenang gak time makan ni sebab mata dok liar perati depa dok sedap mandi.. tak sabar gak nk terjah air terjun tu..

celup-celup badan sat, bangun!! celup-celup pehtu bangun.. humang aii, sejuk gilosssss!!

bila da sampai time terketaq-ketaq tu, baru la pakat dok diam atas batu.. nak panaskan badan dulu sebelum smbung mandi.. kuku sume da tukar kale, kebiru-biruan pucat! hah, rasakan...

memang memasing sakan la mandi smpai tak ingat dunia.. orang lain sume da naik, kitorang bertiga dok still berendam lagik..konon2 nk apungkan diri la kan..tp tak menjadi gak..huhu sume berat ke nk tenggelam jer..

banyak pulak gmbar time kitorang dok berendam nih...macam-macam aksi..tu la, sape suh offer nk ngambik gmbo, kan da kene...smpai ade yang komplen, "muka korang je penuh dalam camera nih"!!!

habis sesi bergambar baru la terkedek-kedek naik atas..

hah, tetibe terselit gambo budak kecik yang kiut miut nih...terlupa nk selitkan cite tentang dia kat dlm entry part 3..anaz namenya..comel rite?! lincah sesangat smpai rase cm tak leh nk handle..sume orang suka main ngn dia.. almaklumlah, dia je sorang peserta kecik yg join..kan da tak pepasal jadi sasaran..cian dia... kalu korang jmpa, mesti korang pon suke gak..

rindu lak kat anas...

footnote: thanks 2 z.zudi sebab sakan dok ngambil gmbar kitorang..tak lupa pada tn. empunya camera..en. azman.. :) rase cm nk beli 1 camera cmtu..kekeke..byk ke duit u cikzura oi??ermm...

8 cOmmEnt:

se7en said...

hai cik azura..nak beli kamera 2 ke?huhuh cik zura kumpul duit byk2....kamera 2 leh beli motor sebiji tau......dengar dah nk berhenti keje UTM...tak apa lah..buleh keje baru keje molek lah...good luck

Mr. Janggel said...

uish banyak part ghopernyer!!!

.::c!kzUrA::. said...

se7en:

hiii..cm kenal jer..ni msti tn.punye camera..kan3??

tu la, mahai sgt plak camera tu..tak terdaya nk beli..takpe2, kalu ade duit lebih nnt, nk beli gak!ahaks!

yup, da nk benti da..sedey jer..nnt p memane ajak eyh..nk ikut gak! :(

tq!!! :)

.::c!kzUrA::. said...

mr. janggel:

huhu mmg byk pon...baca2..n sile komen.. ngee :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

berapa episod nih dik?

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

John Doe said...

hoi..
apekes tak ajak gua?

gua teringin nak kuak lentang kat lentang.jgn terlentang sudah

.::c!kzUrA::. said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

ade 5 episod je kak.. :p

.::c!kzUrA::. said...

john doe:

oit...ala gua lupe la..lu kan da lame diamkan diri..gua ingat lu dok bertapa..gua tak mo kaco..hahaha

ah, nnt pegi la lain kali..lentang tak lari wehh