Saturday, February 21, 2009

.::shoes again!huhu..::.

post pasai kasut lagik..tak abes-abes..huhu...

kali ni aku beli kasut yg fully covered..heel dia takde la tinggi mane pon..juz 1 1/2 inci je kot..haa, khas tuk p kursus on march nanti..simple design but i luv it so much..tak menyakitkan kaki ku yang panjang ini!!

kali ni aku beli kat vincci klcc..setianya aku ni pada vincci ek?erm begitu la gamaknye.. =p

kalu la mak dpt tau yg aku dok kl ni keje beli kasut je, huh maun kene perli..

footnote: lambatnye gaji bulan ni..gua udah pokai sih..

6 cOmmEnt:

[ Ewan The Lagend ] said...

peh...
tinggi tul kasut...
takut putrajaya banjir ker?
he5...
ape2 pun sesuai benor la kasut tu...
2 in 1.
wat alas kaki n senjata...
sory la tak dapat tumpangkan ritu. sit kat blakang ade satu jer...
takkan dah duduk dalam rage plak...
he5

.::c!kzUrA::. said...

ewan:

woit,tu kire antara kasut aku yg paling rendah tau..ade lagik tinggi wa ckp sama lu..huhu

takpe..kang aku duduk dlm rage kang, ko tak npk jln lak..ahaks!

[ Ewan The Lagend ] said...

.::c!kzUrA::.

ye ker yang paling tinggi?
best kan perempuan...
macam2 ada...

k la.. nanti kalau keje same, kite nek moto bertige ea...

hak3

[yAN!e][pUTraJAya] said...

chantekkkkkkkkkkkkk nyer kasut dier....akak pun suka VINCCI....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

aku ckp, kasut tu yg paling rendah lah..yg paling tinggi ade ni, kekadang je aku pakai..hehe..mau tgk?p scroll kat entry aku yg sebelum ni...

*ntah bila la kite keje sama lagik..aku kan da nk benti.. :(

.::c!kzUrA::. said...

yanieputrajaya:

hehe..tq kak!!kasut kat vincci cm menarik skit la..harga pon leh tahan..