Wednesday, February 4, 2009

.::LENTANG tetap dihati : part 2::.

pepagi tu semua memang menunjukkan ke'excited'an masing-masing..aku, cikwawa n cikzira bkn main awal smpai kat utm..orang lain time tu sume takde lagik..bangga giler jadi orang first yg smpai..huhu..memasing janji nk berkumpul di blok V, UTM kul 8.30 gitu..tp tu sume orang dedulu kata, 'janji melayu'..sekor dua je yg terpacul tepat pada masanya..yg lain hampeh..tp takpe, diampunkan..gagaga last2 bertolak dari UTM dlm kul 9.30 am..kire orait la tu kan..da susun kete, amik gmbo bagai..dalam hati ni berkobar-kobar ni nak sampai kat lentang..almaklumla, 1st time pegi sane.. :p gile gayat!

sampai kat lentang around 10++ am dekat nk ke pukul 11..kire ok la tu..cuaca lak suam-suam kuku..ish teruja lak tgk air terjun tu..tak sabo rasenye nk berendam nih! jangan ngengada nk terjun dl ek sbb kene angkat2 barang, pasang khemah n bakar ayam dl sebelum bleh mandi..oh tak lupe gak, sebelum mandi ade explorace...hehe

yang lelaki especially kene la buat banyak keje skit..kene pasang khemah dulu..katanye tuk tukar2 baju nnt senang..or nak lepak2..1 tuk girl, 1 tuk boy...kata mereka lagik, girl kalu nk tukau baju pon bleh gak dlm tu, dijamin tiada CCTV!!hah kau... toilet ade tp nun jauh disane..kalu rajin leh ler pg kat sana...

siap je pasang khemah, diorang kene hidupkan api lak utk bbq..best woi, sedap hingga menjilat jari gituw... :p kat lentang ni syok gak sebab kemudahan tu mmg tersedia..tempat tuk bbq korang tak yah sesusah bawak dr umah, kat situ da mmg ade tmpat khasnya..korg juz bawak arang ngn ayam saje..ops, tak lupe, mancis or lighter..kang tak idup lak api tuh!

yang gegirlnya mmg special..kitorang dok relex je..takyah sesusah buat pape...hiks! :D juz kene bancuh air je..mknn sume da siap msk..n gegirl dok tolong makan je.. :p

4 cOmmEnt:

wan|amin|pitong said...

waaaa..satu2 ko criter??bagus2...bdk2 nie x sbr nak tnggu part 3...ehh ade ker??

.::c!kzUrA::. said...

wan|amin|pitong:

hahaha..amacam? :p

part 3?ade wehh...rase cm nk bt smpai part 7 gitew.. =P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dik zura..

waaaaaaaaaaaaaah
best nyer xtvt cam nih....
he he he...bila nak berxtvt dengan kak yanie lak nih...?

wawa tu asyik cakap nak jumpa akak jer....tp tak jumpa pun..

huuuhuhu

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

.::c!kzUrA::. said...

[yAN!e][pUTraJAya]:

mmg best kak i ckp u...hehe

akak rancang la aktiviti, pehtu tnye kitorg free ke tak..
insyaallah, kite leh berpoye2 bsame2..keh keh =P