Wednesday, February 18, 2009

.::chOc frOm bOss::.

i juz receive a lot of chocs from my boss..happy!! :D
thanks dr. amin...


footnote: sgt menghargai...& terasa dihargai...

10 cOmmEnt:

enchek || CAMERA™ said...

wah
nak gak choc ~

.::c!kzUrA::. said...

enchek || CAMERA™:

nak choc?meh dtg sini.. :D

[ Ewan The Lagend ] said...

.::c!kzUrA::. :

wawawawawa... (bukan cik wawa tu tau)
kang perasan plak beliau...

nak gak...

tapi coklat dapat free kat genting lagi best tau... (sample punyer jer...)

he5...

deennasour said...

alolo cik zura. gile busy skang tak pg blog nih.
jgn riso cik zura, gua sudah lama subcribe blog cik zura di google reader. masa je tak mengizinkan utk singgah.

ehem ehem. erm, coklat tu tanda cinta ke? *sambil kenyit2 mata.....ngeh3

Farazila said...

wah..wah..wah...
asal ekh boss kamu bg choc..
boss saya x de bg apa2 pon...
huhuh..
dia cuma bg kerja yang banyak...
warghhh..
ini tidak adill...


owh..saya tahu kenapa dia bg kamu choc..
dia nk kamu gemuk...
ahhhahaha....
juz kidding...

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

hahah..wawa, p tarik janggut budak nih!! :p

nak?tak buleh..sbb ko jahat ngn aku..huhu..

ala coklat kat genting tu dpt skit je..ni byk tau...keh keh

.::c!kzUrA::. said...

deennasour:

alop..erm tau bz..zura pon bz..br je dpt singgah jap kat blog deen..hehe..habis baca trus cabut.. :D

**ish tanda cinta apenye..my boss da ada bini lorrr...aiya..**sambil jeling sinis kat deen! :p

.::c!kzUrA::. said...

farazila:

aiya lilo..ni kire nasib la..hahaha..
dia bagi sbb zura rajin bt keje dia.. :p

oowwhh perli eyhh..kite tau la kite ni kurus melidi..keke..(ala, tak amik ati pown)

p/s: syukur..slalu dpt memacam dr bos.. :D

[ Ewan The Lagend ] said...

.::c!kzUrA::.
mai la datang tarik...
kalau dapat la...
wawawawawawawwaawawa lagi sekali...
minggu ni kene keje dgn cik zira plak kat yayasan.
kenal? sape beliau ea? kenal tak?
kate bdk2 nie kembar cik zura.
tapi yang maner ea?
adakah beliau salah sowang antara 3 gadis yg nek BANANA BOAT?

.::c!kzUrA::. said...

kalu dpt tarik nk bg ape?

kenal la..kembar gue..yea, dia antare 3 gadis jelita yg nek banana aritu.. :p

i pon follow dia keje nnt..siap u!!