Friday, February 20, 2009

.::celebrate bufday abah::.

lupe nk post aritu..

juz suka-suka nk celebrate birthday abah..tak grand pon..juz beli kek je..macam biase, aku dgn ikhlas ati nk sponsor kek..hehe..adiah utk tahun ni mmg takdo..so time anak-anak dan cucu-cucunya balik, terlintas kat otak aku ni nk celebrate..baru ler meriah..ngn perangai-perangai all the kids..all the kids was so excited..aku dulu cmtu ker?erm mcm tak je..ish

fyi, lilin tu dihidupkan dua kali..sbb yg 1st bebudak tu tanpa disuruh telah menghembusnya..nk tunggu atok lambat sgt lah..hahaha...sabau je la..

footnote: im so happy when i saw, they were happy.. =D

6 cOmmEnt:

Cahaya Anis said...

besarnya kek abah..green lagi..ada tinggal utk akak sket x? hehe

AiE bAhRi said...

tumpang gembira..
happy besday to abah..

[ Ewan The Lagend ] said...

bestnye...
die dapat cekelat,
abah die dapat kek ijau.
time birthday kite dapat penampar je kat bahu...
tampar tu kira hadiah ke?
huhuhuhuhuhuhu

.::c!kzUrA::. said...

cahaya anis:

hehe..ala stahun skali je kak..bkn slalu pon..lgpon ramai kat umah tu kalu time cuti..so mane leh beli yg kecik..

takkan ler ade baki lagik..kekeke..

.::c!kzUrA::. said...

aie bahri:

thanks aie.. :D
adiah takde?

.::c!kzUrA::. said...

ewan the lagend:

kire adiah je la..susah2 plak..
time aku lepuk tu besday ko ke?
ish pesal tak btau..kalu tak lagik teruk dr tu aku lepuk..kah kah kah

nk cekelat mintak r kat bos space tu? :P